Bisküvi ve Çikolatalı
Kup

4 Kişilik

Yapılışı

Bitter çikolatayı ben marie de eritin ve soğuması için kenara alın. Sıvı şantiden 200 ml alın ve 4-5 dakika kıvamı koyulaşana kadar mikser yardımı ile çırpın. Eriyip soğuyan çikolatayı şantiye ekleyin ve köpüğünü söndürmeden yavaşça karıştırıp bir sıkma torbasına alın. Kalan 200 ml şantiyi de mikser ile çırparak koyulaştırın ve bir sıkma torbasına alın. Sunum kaplarınızın dibine bisküvi kırıntılarından alın, üzerine çikolatalı şanti karışımından ekleyin. Bir kat daha bisküvi ekleyin üzerine sade çırpılmış şantiyi sıkın. Rendelenmiş çikolata ile servis edin.

İçindekiler

  • Bisküvi kırıntısı 150 gr.
  • Bitter çikolata 50 gr.
  • Proverse Sıvı Şanti 400 ml
  • Üzeri için; Rendelenmiş çikolata