Kremalı Dana
Sote

Yapılışı

Tereyağını alıp erittiğiniz tencerede etlerinizi her tarafı mühürlenene kadar yüksek ateşte soteleyin. Soğanı ve sarımsakları ekleyin birlikte 5 dakika daha soteleyin. İnce doğranmış biber ve mantarları ekleyip pişirmeye devam edin. Sebzeler yumuşayınca suyu ilave edin ve kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin. Son olarak Proverse Pişirme Kremasını, tuz ve karabiberi ekleyip 10 dakika kısık ateşte tüm malzemeler krema ile harmanlanıncaya kadar kaynatın.

İçindekiler

  • Dana kuşbaşı et 500 gr.
  • Soğan 1 adet
  • Sarımsak 2 diş
  • Mantar 400 gr.
  • Proverse Pişirme Kreması 200 ml.
  • Tereyağı 3 yemek kaşığı
  • Sivri biber 4-5 adet
  • Su 200 ml.
  • Karabiber
  • Tuz