Kremalı Pancar Soslu
Fettucını

4-6 Kişilik

Yapılışı

Pancar ve sarımsakları folyo kağıda sarıp fırında közleyin. Makarnayı haşlayın ve süzün. Haşlama suyundan bir kepçe ayırın. Pancar ve sarımsakları zeytinyağı ile blenderdan geçirip püre haline getirin. Pancar sosunu tavaya alın. Proverse Pişirme Kreması, tuz, karabiber, tereyağ ve makarna suyunu ekleyin. 2-3 dakika sosu tavada ısıtın ve makarnayı ilave edin. Üzerine parmesan serpiştirerek servis edin.

İçindekiler

  • Fettucını 500 gr.
  • Pancar 2 adet (orta boy)
  • Sarımsak 2 diş
  • Zeytinyağı 2 yemek kaşığı
  • Tereyağı 1.5 yemek kaşığı
  • Proverse Pişirme Kreması 200 ml
  • Toz parmesan
  • Tuz
  • Karabiber