8 Kişilik
Süt ve şekeri bir tencereye alın. Orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırarak ısıtın. Süt ılındığında ve şeker eridiğinde ocağı kapatıp Proverse Sıvı Şantiyi karışıma ekleyin. Sütlü karışımdan bir kepçe tatlıyı hazırlayacağınız kaba alın. Üzerine kabınızın boyutuna göre küçülttüğünüz güllaç yaprağını serin. 6 adet güllaç yaprağını iyice ıslandığına emin olarak kabınıza yerleştirin. İri parçalar halinde küçültülmüş cevizlerinizi serpiştirin. Kalan 6 yaprağı da aynı şekilde dizerek bitirin. Buzdolabında en az 2 saat beklettiğiniz tatlıyı keserek servis edin.
Püf nokta:
Güllaç yapraklarını dizerken parlak tarafının üste gelmesine dikkat edin.
Üzeri için;